Terug naar kandidatenlijst

#4 Bagus Hadiredjo
Vice President for Academic Activities ELSA

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar we de visie hebben dat diversiteit ons bij elkaar brengt. Het creƫert een gevoel van saamhorigheid. Een diverse en inclusieve omgeving is de bron voor een cultuur waarin we elkaar respecteren en individuele verschillen accepteren. Als we praten over inclusiviteit, inclusief onderwijs in het specifiek, vergeten we de rechten van minderheden echter te vaak. Dit moet veranderen en ik heb Lijst Calimero leren kennen als de partij waarbij ik dit doel kan bereike

Waarom op mij stemmen?

Je mag me Bagus of Hadi noemen, wat je het mooist vind. Ik ben 7000 miles van mijn familie en vrienden vandaan. De beslissing om hier mijn Hoger onderwijs te volgen was de moeilijkste beslissing die ik ooit heb gemaakt. Het was echter ook een beslissing die me het meest heeft gebracht. Ik ben hier International and European Law gaan studeren in de hoop dat dit mij een waardevol diploma zou opleveren. Dit kan echter alleen gebeuren in een inclusieve omgeving, waar iedereen zich thuis voelt.
Als lid van de fractie van Lijst Calimero zal ik ervoor zorgen dat de onderwijzers de training, flexibiliteit en mogelijkheden hebben om studenten met diverse behoeftes en leerstijlen te onderwijzen. Ik zeg dit nu en ik zal het blijven zeggen: mensen zoals JIJ en ik kunnen ons onderwijs inclusief maken! Om dit te bereiken heb ik jouw stem nodig. Inclusief onderwijs is een keus. Stem daarom Lijst Calimero.

Stem op Bagus