Terug naar kandidatenlijst

#31 Wibo Ypma
Voorzitter PM

Waarom ben ik kandidaat?

Afgelopen jaar heb ik in mijn rol als voorzitter van Studievereniging PM contact gehad met Calimero en veel geleerd over wat zij doen voor alle universitaire studenten. Tijdens het contact met Calimero ontdekte ik de kritische en doordachte houding van deze partij ten opzichte van de universiteit, waarbij belangen steeds zorgvuldig worden afgewogen. Ik sta op de lijst van Lijst Calimero omdat dit een partij is die ik herken in mijn manier van denken en bovenal vertrouw met mijn belangen.

Waarom op mij stemmen?

Lijst Calimero hecht waarde aan het onderhouden van contact met alle betrokken partijen op de universiteit en komt daarbij specifiek op voor de belangen van de student. Hun werkwijze is toekomstgericht waardoor je diploma niet alleen vandaag iets waard is, maar ook morgen en de dag daarna. Over ontwikkelingen binnen de Universiteitsraad heb ik altijd goede gesprekken kunnen voeren met Hylke Kramer, fractielid van Lijst Calimero.
Hij vertelde over diverse onderwerpen die de kwaliteit van het onderwijs bepalen en het belang van een gezonde omgeving hierbij. Calimero heeft in dit kader ervoor gezorgd dat er extra studentpsychologen zijn aangenomen en dat er een reflectieruimte is gestart. Ook wordt er dankzij hen 5 miljoen euro per jaar extra uitgegeven aan docenten, waardoor er ruimte is voor aandacht voor de student. Wil je ook in de toekomst zeker zijn van een waardevol diploma? Stem op Lijst Calimero!

Stem op Wibo