Terug naar kandidatenlijst

#2 Lennard Pierey
O&O-raad UMCG

Waarom ben ik kandidaat?

Ik ben kandidaat voor Lijst Calimero, omdat dit dé partij is die zich inzet voor de kwaliteit van jouw onderwijs en de waarde van jouw diploma!
Ik geloof in een groenere en inclusieve universiteit. Goede ondersteuning voor studie- en studentenverenigingen is daarvoor essentieel. Daarnaast vindt Lijst Calimero dat de Universiteit zorg moet dragen voor (mentale) gezondheid van studenten, iets wat wij eerder voor elkaar heeft gekregen door extra studentenpsychologen aan te nemen.

Waarom op mij stemmen?

Een stem op mij, is een stem op kwaliteit van onderwijs en kwaliteit van jouw diploma! Daarnaast Lijst Calimero heeft gewoon verdomd goeie plannen voor volgend jaar.
Zo wil ik me in gaan zetten een betere ondersteuning voor gezondheid van studenten. Mentale gezondheid staat al langer op de kaart, maar ik wil me ook in zetten voor fysieke gezondheid van studenten. Zo zou de universiteit dieet- en lifestylecoaches aan kunnen nemen om studenten te ondersteunen.
Ik ben de afgelopen 2 jaar actief geweest in de Faculteitsraad van de Faculteit Medische Wetenschappen. Hier heb ik me ingezet voor het besteden van geld voor extra docenten, trainers & tutoren. Daarnaast heb ik me ingezet voor stage- en scriptieplekken in het buitenland voor alle opleidingen. Ook hou ik me bezig met het verbeteren van studiefaciliteiten (waaronder de verplaatsing van de CMB) en het toevoegen van extra voorzieningen aan de andere studieruimtes, zoals extra magnetrons, dubbele monitors & extra fietsenstalling.

Stem op Lennard