Terug naar kandidatenlijst

#1 Floor Buigel
Faculteitsraad FEB

Waarom ben ik kandidaat?

Komend jaar wil ik mij inzetten voor elke student aan de universiteit om die inclusieve en duurzame gemeenschap te vormen die de RUG ambieert te willen zijn. Met mijn fractie komen we op voor elke student: internationaal of Nederlands, functiebeperkt of niet. De universiteit moet koste wat kost de kwaliteit van het onderwijs en onderzoek hoog houden. Daarnaast dient zij zich ook verantwoordelijk te voelen voor elke student als het gaat om huisvesting, studentenwelzijn en hun toekomst.

Waarom op mij stemmen?

Een stem op mij betekent vertrouwen in een partij die ergens voor staat. Lijst Calimero heeft uitdagend, interessant en stimulerend onderwijs hoog in het vaandel staan en dat is het uitgangspunt van ons beleid. Daarbij durft Lijst Calimero kritische standpunten in te nemen om de belangen van de studenten te behartigen. Daarnaast staan we o.a. voor meer interdisciplinair onderwijs, kleinschalig onderwijs en extracurriculaire activiteiten voor ECTS.
Ik zal als lijsttrekker er alles aan doen om volgend jaar voor het welzijn van de student op te komen en het werk van Lijst Calimero door te zetten. Het gaat uiteindelijk om jouw opleiding en ontwikkeling!

Stem op Floor