Back to the list

#45 Thijmen Hatt
Faction member TBR

Why am I a candidate?

Ik sta op de lijst van Lijst Calimero omdat dit een partij is die ik vertrouw met mijn belangen. Afgelopen jaar heb ik in mijn rol als faculteitsraadlid contact gehad met Younes en heb veel geleerd over wat Calimero daadwerkelijk voor de studenten doet. Dit is de partij waar het draait om inhoud en waarvan ik weet dat zij doordachtig beslissingen nemen in het belang van de student. In het bijzonder heeft de betrokkenheid van Calimero bij het Yantai-dossier indruk op mij gemaakt.

Why vote for me?

Lijst Calimero houdt contact met veel organisaties in de stad en is daardoor goed geïnformeerd over wat er speelt onder de studenten. Over Yantai heb ik dan ook altijd goede gespreken kunnen voeren. Ook wordt er gericht gevraagd naar wat ik belangrijk vind, en denken ze met mij mee om verder te komen.

Afgelopen jaar heeft Lijst Calimero veel gedaan op het gebied van mentaal welzijn en studentpsychologen aangenomen, is er een reflectieruimte gestart en heeft de tweede editie van de Wellbeing week plaatsgevonden. Ook is er een nieuwe minor Rhetorica ontwikkeld en wordt er vijf miljoen euro per jaar extra uitgegeven aan docenten, waardoor er ruimte is voor meer persoonlijke aandacht aan de student.

Kies de partij voor de inhoud, stem Lijst Calimero

Vote Thijmen